ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, 1 Ocak - 31 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen 2018 Olağan Genel Kurullar sonrasında, yeni seçilen ve yeniden seçilerek güven tazeleyen, merkezde 37, ilçelerde 38 olmak üzere toplam 75 oda başkanı ve yönetim kurulu üyelerine yönelik 'Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı' düzenledi. İlki ilçe oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin, ikincisi de merkez oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantılar Granada Luxury Belek Otel'de gerçekleştirildi.

'Güçlü Esnaf Güçlü Oda Güçlü Birlik' sloganıyla gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmalarını yapan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, 'Tüm odalarımızın genel kurullarını sevk ve idare etmek üzere divan başkanı olarak gerek şahsım gerekse de birlikte çalıştığım başkan arkadaşlarımla beraber sizlerle birlikte olmaya gayret gösterdik. Bu zorlu dönemi sizlerin de sayesiyle yüzümüzün akıyla tamamladık. Hep beraber gördük ki, esnaf ve sanatkarlarımız Ahilik Kültürü'nü benimsemiş bir şekilde, kendilerine yakışan bir şekilde sandığa gitti ve yönetimde görmek istediği kişilere yetki vermek amacıyla oyunu kullandı' dedi.

Tüm oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerini 1 Mayıs'ta gerçekleştirilecek AESOB genel kuruluna davet eden Başkan Adlıhan Dere, 'Birlik ve beraberlik içinde çok yol kat ettik ancak daha yapacak çok işimiz var. Kongremizi Mimar Sinan Kongre Merkezinde gerçekleştireceğiz. İnşallah Antalya esnafına yakışır bir genel kurulu sizlerle birlikte yapacağız' diye konuştu.

PROTOKOL EĞİTİMİ

Cumhurbaşkanlığı eski protokol uzmanı İhsan Ataöv'ün uygulamalı 'Protokol ve Kurumsal Nezaket Kuralları' eğitimiyle devam eden toplantıda katılımcılar hem bilgilerini tazeledi hem de uygulamalı 'Beden Dili' eğitimiyle keyifli anlar yaşadı. Toplantı sonunda ise AESOB Başkanı Adlıhan Dere, esnaf ve sanatkarlara verdiği eğitimler dolayısıyla protokol uzmanı İhsan Ataöv'e ve Granada LuxuryHotels Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Osman Üçdan ve oğlu Ramazan Üçdan'a teşekkür ederek plaket verdi.Hacı Osman Üçdan ve Ramazan Üçdan da AESOB Başkanı Adlıhan Dere'ye plaket takdim etti. (DHA)