AKDENİZ Üniversitesi İletişim Fakültesi, 29. Genç İletişimciler Yarışması'nda 5 ayrı dalda 7 ödül alarak yarışmaya yine damgasını vurdu. Genç İletişimciler Yarışması'na 42 üniversitenin İletişim Fakültelerinden Yazılı, Görsel, İşitsel, Reklam, Halkla İlişkiler ve İnternet Yayıncılığı dallarında 1087 öğrenci 917 çalışma ile katıldı. 25 üniversiteden 102 öğrenci ve 59 projenin ödüle değer görüldüğü yarışmada Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi, bu yıl 5 ayrı dalda 2 birincilik, 4 üçüncülük ve 1 özel ödül kazandı.

Genç İletişimciler Yarışması'nda Halkla İlişkiler-Ürün Hizmet Tanıtım dalında AÜ İletişim Fakültesi Öğrencileri Ferhat Oğurlu, Oğuzhan Arsan, Osman Işık, Şura Ödevoğlu birincilik, Basın Reklamı dalında Ekremcan Arslan ve Ali Can Kahraman birincilik, Fotoğraf dalında Onur Anas üçüncülük, Kısa Film dalında Ozan Seza Gültekin üçüncülük, İnternet Sitesi-İnternet Yayıncılığı dalında Mustafa Telli, Ahmet Mücahit Nalbant ve Aslıhan Bala üçüncülük, Blog-İnternet Yayıncılığı dalında Sedef Öcaf, Orkun Enver Gözübüyük ve Tolunay Büke üçüncülük, Belgesel dalında Mustafa Telli, Ahmet Mücahit Nalbant ve Aslıhan Bala özel ödülü almaya hak kazandı.

Genç İletişimciler Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler, Yeditepe Üniversitesi'nde gerçekleştirilen törenle ödüllerini aldı. Ödül Töreni'nin düzenlendiği gecede öğrencilerini yalnız bırakmayan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ayhan; 'Akdeniz Üniversitesi'nin ve İletişim Fakültemizin gurur kaynağı olan öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum' diye konuştu. (HABER MERKEZİ)