MEMUR-Sen Konfederasyonu'na bağlı EğitimBirSen Antalya Şubesi'nin 5. Olağan Genel Kurulu, Antalya Öğretmenevi'nde yapıldı. Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, Eğitim-Bir-Sen Antalya Şubesi'nin gelecek 4 yılı ile ilgili iradesini ortaya koymak için genel kurula katılım gösteren üyelere teşekkür etti.

Yoğun katılımla gerçekleşen genel kurulda, 160 delege oy kullandı. Mustafa Çoban ve Hasan Bahşi'nin şube başkanlığı için yarıştığı genel kurulda, 127 delegenin oyunu alan mevcut başkan Mustafa Çoban yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Mustafa Çoban 30 oy alırken, 3 oy da geçersiz sayıldı.

Seçimin sonuçlanmasıyla gözleri dolan Mustafa Çoban, '4 yıl boyunca sendikamıza, Antalyamıza hizmet ettik ve yol aldık. Yol yürümek, dava aşkı olan insanların kalplerindeki ışıkla olur. Biz bunu sizlerle başardık ve bir 4 yıl daha bu yolu birlikte yürüyeceğiz, teşekkür ederim' dedi. Kaybedenin olmadığı bu yarışta dava ve hizmet yarışına katkı sağlayan Hasan Bahşi'ye ve ekibine teşekkür eden Mustafa Çoban, '27 yılı geride bıraktığımız bu kutlu dava yolunda şerefle, onurla vazifemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun' diye konuştu.

Hasan Bahşi, Mustafa Çoban'ı tebrik ederken başkan ve yönetim kurulu üyeleri fotoğraf çekimi sırasında ceketlerini çıkarıp beyaz gömlekleriyle poz verdi. 4 yıllığına yeniden seçilen Başkan Çoban, görev süresi boyunca üyelerin layık gördüğü bu kutsal makama asla halel getirmediğini söyledi. (DHA)