DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, şoför esnafıyla bir araya geldi. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın düzenlediği toplantıya, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda şoför esnafı katıldı. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, Antalya genelindeki 193'üncü taksi durağının Döşemealtı'nda açılacağını söyledi.

Döşemealtı'nın ulaşım anlamında buna ihtiyacı olduğunu dile getiren Alkan, 'Döşemealtı, kentin parlayan yıldızı. Döşemealtı'nı ve halkını seviyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Turgay Genç'in esnafımıza verdiği desteğe teşekkür ediyoruz' dedi.

Esnafla bir araya gelmeyi önemsediğini belirten Başkan Genç ise önümüzdeki günlerde yapılacak oda seçimlerinde adaylara başarılar diledi. Başkan Turgay Genç, 'Döşemealtı hızla gelişiyor. Biz de 3 yılda bu gelişime katkı koyacak projeler hazırladık ve büyük bir bölümünü de tamamladık. Hipodrom, otogar bölgemize geliyor. Hastanemiz kısa bir süre sonra hizmete açılacak. Bölgemize gelen bu yatırımlardan bölge esnafımız da halkımız da fayda görecektir' diye konuştu.(DHA)