Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) 7'nci kuruluş yılı dolayısıyla Ramada Otel'de gala gecesi düzenledi. Geceye, Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, CHP Antalya milletvekilleri Mustafa Akaydın, Devrim Kök, Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer ve davetli işadamları katıldı.

Gecede konuşan Gültekin Gencer, DÖSİAD'ın gönüllü elçiler gibi çalıştığını söyledi. Üyeleri arasında 54 ülkeye ihracat yapan sanayiciler olduğunu belirten Gencer, markaların tanıtımı ve bürokrasileri aşmak için gittikleri her ülkede büyükelçileri ziyaret ettiklerini ve faydasını gördüklerini ifade etti.

Önceki dönem Antalyaspor'da kulüp başkanlığı yaptığını da hatırlatan Gencer, Antalyaspor'un zor günlerinde takıma sahip çıktıklarını söyledi. Gencer, 'Antalyaspor'u nasıl teslim aldığımızı herkes biliyor. Antalya'nın tanıtımına katkı koymak için her şeyi yapmaya hazırdık. Samuel Eto'o'yu almaya giderken bize 'Ancak Milano'da fotoğraf çektirip gelirsiniz' dediler. Herkes bize güldü. Ancak şu anda görüyorsunuz kendimiz de fotoğraf çektirdik tüm Antalya'yı da fotoğraf çektirdik' dedi.(DHA)