Manavgat'ta birkaç yıl önce sosyal medya üzerinde ilkokul öğrencilerinin isteklerini karşılamak amacıyla başlatılan Hayallerimin Elinden Tut Projesi'yle çocukların isteyip de sahip olamadığı oyuncaklar ve eşyalar ulaştırılmaya başlandı. Manavgat Ulukapı Sülek Şehit Halil İbrahim Mudul Anaokulu öğretmenleri, sosyal medya üzerinden okullarında çocukların oyuncaklarının olmadığını bu konuda yardım istediklerini bildirdi.

Okulu ziyaret eden Hayallerimin Elinden Tut Proje Sorumlusu Rabia İnci Özen, öğrencilerle görüşerek hangi oyuncağı istediğini öğrendi. Hayırseverlerin desteğiyle öğrencilere oyuncakları alınarak sınıfta teslim edildi. Oyuncaklarının geldiğini gören öğrenciler büyük sevinç yaşadı. Öğrencilere boyama kitapları da hediye edildi. Şehit Halil İbrahim Mudul Anaokulu'na ayrıca oyuncakların yanı sıra bilgisayar bağışı da yapıldı.

Rabia İnci Özen, 'Çocuklar yaklaşık iki hafta önce oyuncak taleplerini bize iletti. Onlara hem şahsi hem de okulda daha verimli vakit geçirmeleri için oyuncak desteği sağladık. Bu okulumuzla birlikte 120 okula ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Desteklerini esirgemeyen gönüllülerimize sonsuz teşekkürler' dedi.