ANTALYA Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD) 2018 Yılı Olağan Genişletilmiş Üye Toplantısı, yeni üyelerin de katılımıyla yapıldı.Hotel Su'da gerçekleşen toplantıya, ANTGİAD 21. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Programın açılışında ANTGİAD'ın son 2 ayda yaptığı faaliyetler ve projeler anlatıldı. Türkiye Fütüristler Derneği Onursal Başkanı Alphan Manas da sunumlarıyla katkıda bulundu.

Programın açılış konuşmasını yapan ANTGİAD Saymanı Osman Sert, ihale takip projesi hakkında bilgi verdi. Göreve gelmeden önce bir taahhütte bulunduklarını söyleyen Sert, 'Kamu iktisadi kurumu ve belediyelerle birlikte açıklanan ihaleleri üyelerimize doğrudan e-mail yoluyla paylaşacağımızı söylemiştik. Bu konuyla ilgili uzun süren çalışmalar sonunda web tabanlı bir altyapıyla birlikte çalışmalarımızı tamamladık. İhale takip sistemimiz artık hazır' dedi.

Program, ANTGİAD Başkanı Mustafa Cengiz'in eski dernek başkanlarına fahri üyeliklerini takdim etmesiyle devam etti. 30 yıllık bir dernek olduklarını söyleyen Başkan Cengiz, '1990 yılından bu yana bu derneğin yönetim kurullarında görev yapmış ve emek vermiş insanlarımız var. Bugün, onlara fahri üyeliklerini teslim etme mutluluğunu yaşıyoruz. Biz onlarla artık daha güçlüyüz, köklerimiz daha sağlam ve ileriye umutla bakıyoruz' açıklamasında bulundu.

Toplantıya onur konuğu olarak katılan Türkiye Fütüristler Derneği Onursal Başkanı Alphan Manas ise 'Mega Trendler - Geleceğin Meslekleri' temalı sunum gerçekleştirdi.

Toplantının ardından yeni üyelere üyelik belgeleri takdim edildi ve ANTGİAD üyeleri, Alphan Manas ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. (dha)