KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçedeki site ziyaretlerini sürdürüyor. Kanal Mahallesi'ndeki Yaprak Sitesi'ne konuk olan Başkan Hakan Tütüncü, site sakinlerinin taleplerini dinledi. Site sakinleri, toplu ulaşım güzergahlarının yenilenmesi, mahalleye yeni durak koyulması, yolun genişletilmesi, site çocuk oyun alanının yenilenmesi, siteye oturma grubu ve çöp kutusu koyulması gibi talepler iletildi.

Tütüncü, site sakinlerinin taleplerinin karşılanması için ilgili birimlere talimat verdi.

Her zaman sahada olduğunu, hemşerileri ile gönül gönüle bir hizmet anlayışıyla çalıştıklarını kaydeden Tütüncü, her siteyi tek tek ziyaret ederek, sorunları yerinde tespit ettiklerini belirtti. Başkan Tütüncü, 'Siteleri ziyaret ederek, hem gönül birlikteliğimizi, hem de kardeşliğimizi pekiştiriyor, bir yandan da talep ve beklentilere birlikte çözüm buluyoruz' dedi.

KEPEZ'İ İLMEK İLMEK İŞLEDİK

2009 yılında göreve geldiklerinde sayılamayacak kadar çok hizmete ihtiyacı olan bir Kepez bulduklarını anlatan Tütüncü, '10 yıl boyunca Kepez'i ilmek ilmek işledik. Spordan eğitime, kültürden sanata kadar her türlü hizmeti Kepez'imize kazandırdık. Bunu Kepezli hemşerilerimiz ile beraber gerçekleştirdik. Kepez'e kazandırdığımız her hizmet bize daha çok çalışma, daha çok proje üretme gücü verdi' dedi. (dha)