ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Cumhuriyet Bandosu mobil konserleri ve Cumhuriyet Meydanı'na kurduğu etkinlik alanında Antalyalılara yaşatmaya devam ediyor. Meydanda Kurtuluş Savaşı'ndan Cumhuriyetin ilanına kadar olan süreci anlatan gazete manşetlerinden oluşan 97. Yıl Cumhuriyet sergisi adeta vatandaşları zaman yolculuğuna çıkarıyor.

CANLI HEYKELLER

Vatandaşlar etkinlik alanı içine yerleştirilen arttırılmış gerçeklik teknoloji stantlarında Atatürk'ün 3 boyutlu görseli ile fotoğraf çektirebiliyor. Ayrıca etkinlik alanında canlı heykel performansları sergileniyor. İki sağlık çalışanı ve iki Mehmetçiğin Kurtuluş Savaşı günlerini anlatan performansları büyük beğeni topluyor. Antalyalılar, ellerinde Türk Bayrakları olan canlı heykellerle bol bol fotoğraf çektirip, anı ölümsüzleştiriyor.

MOBİL KONSER COŞKUSU

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ilçelerde düzenlediği mobil konserler de devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası ile yerel sanatçılardan oluşan Cumhuriyet Bandosu, Serik, Manavgat, Elmalı ve Korkuteli'de konser verdi. Mobil etkinlik otobüsünün geçtiği yerlerde ellerindeki Türk Bayraklarıyla konsere eşlik eden her yaştan Antalyalı büyük bir coşku yaşadı. HABER MERRKEKZİE