FİNİKE Halk Eğitimi Merkezi Akyaka Giyim Kursu kursiyerleri açtıkları sergiyle beğeni topladı. Arif Mahallesi Akyaka mevkisinde bulunan Halk Eğitimi Merkezi kurs binasında açılan sergi için yapılan törene Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yakup Alagözoğlu, Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gonca Çetiner, Nüfus Müdürü Fatma Şengül Eroğul, Milli Eğitim Müdürü Hüsnü Karataş, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür vekili Şenay Ersönmez, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Şimşek ve çok sayıda konuk katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kursiyerler tarafından dikilen elbiselerin bulunduğu sergi gezildi. Çoğunluğu evlerde kullanılmayan malzemelerden yapılan giyim eşyaları hakkında bilgi alan Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, kurs eğitmeni Canan Akboğa ve tüm kursiyerlere emekleri için teşekkür etti.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Şimşek, merkezde yapılan kurslar dışında mahallelerde de çeşitli kurslar yapmaya çalıştıklarını söyledi. Müdür Şimşek, 'Tüm vatandaşlarımızın kişisel beceri sahibi olabilmesi için birçok alanda ve en ücra noktalarda dahi koşullar uygunsa kurslar açıyoruz' dedi. (DHA)