Milli Mücadele dönemlerinde İtalyanların işgali altındaki Antalya'da Mehmet Emin bey tarafından gizlice kurularak yayın hayatına başlayan Antalya Gazetesi 30 Mart yerel seçimlerinde 'paralel çete'ye hizmet etmeye başladı. Kapatılan Zaman gazetesinde hazırlanan sayfaları yayınlamasıyla dikkatleri üzerine çeken Antalya gazetesi günlerce Pensilvanya haini Fethullah Gülen'e hizmet eden ve iktidarı yıpratmaya yönelik yayınlar yapmıştı.

FETÖ'den kapatılan Antalya gazetesinin makine teçhizat ve demirbaşları Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından 13 bin 980 lira muhammen bedelle 26 Ocak 2018 günü satışa çıkartılacak.

İTİRFAFÇI MI OLDULAR?

Bilindiği gibi Antalya Gazetesi kapatıldığında sahipliğini Ali Orhan,Yazıişleri Müdürlüğü'nü ise Hasan Yavaşlar isimli şahıslar yapıyordu. Gazete ortaklarından Sıtkı Soydal ve oğlu Onur Soydal tutuklanarak cezaevine konulmuş geçtiğimiz günlerde serbest bırakılmışlardı. Gazetenin kapatılmasından sonra dışarıda kalan ve haklarında hiçbir işlem yapılmayan Ali Orhan ile Hasan Yavaşlar'ın ise itirafçı oldukları iddia edilmişti.