AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç, Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Alparslan Belin ve MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili, Memur Sen Konfederasyonu'na bağlı sendika başkan ve temsilcileriyle bir araya geldi. Eğitim Bir Sen Şube binasındaki ziyarette konuşan Enç, Memur Sen'in ülke adına büyük fedakarlıklar yaptığını, 15 Temmuz gecesi ortaya konan mücadelenin mimarları arasında yer aldığını söyledi.

Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Mustafa Çoban ise yerel seçimlerde Enç'e başarılar dilerken, Memur Sen'in millet menfaatleri için fedakarlıktan kaçınmayacağını, mazluma umut, zalime korku salarak, diklenmeden dik durarak, kırmadan, dökmeden sendikacılık yapıldığını herkese gösterdiğini vurguladı.

'BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADINIZ'

Memur Sen'in bu duyarlı yaklaşımlarının hükümet nezdinde karşılık bulduğunu belirten Enç, 'Ortak menfaatlerimiz söz konusu olduğunda Memur Sen ile beraber yürüdük. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır dedik ve hep öyle baktık. Sizler de öyle baktınız. Siyaset tek başına siyasilerle yapılabilen bir iş değildir. Bunun birçok altlığı var. İşçisi, memuru, köylüsü, çiftçisi, esnafı sayabiliriz. Bizi hiç yalnız bırakmadınız, biz de sizlerin sıkıntılarını dinledik, çözümler ürettik. İnşallah yerel seçimlerle birlikte hizmet serüvenine devam diyeceğiz' dedi.

Gökçen Özdoğan Enç, seçim beyannamesinde 55 proje bulunduğunu da belirterek bilgi verdi. (DHA)