ANTALYA'NIN Korkuteli ilçesinde 1973-1977 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Emekli Öğretmen Halil Özkan vefat etti. 92 yaşında hayata gözlerini yuman Özkan için Korkuteli Belediyesi önünde tören düzenlendi. Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek törende yaptığı konuşmada 'Korkutelimize değerli hizmetleriyle tanıdığımız Halil Amcamızın mekanının cennet olmasını diliyorum' dedi.

Halil Özkan'ın torunu Aktüel Grup ve Kanal V Yönetim Kurulu Başkanı Okan Kaya da veda törenine katılan kalabalığa teşekkür etti. 'Dedemiz bize şanlı şerefli bir isim bıraktı' diyen Kaya, 'Allah'ın izniyle bize de bu onurlu ismi çocuklarımıza torunlarımıza bırakmak nasip olsun' diye konuştu. Korkuteli CHP İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır ise konuşmasında şunları söyledi: 'Dünyanın en naif siyaset büyüğümüz, başkanımız, amcamız, kendisinden çok şey öğrendiğimiz, çok değerli bir insanı kaybettik. Başta ailesi ve partimiz olmak üzere tüm Korkuteli'nin başı sağ olsun.'

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere'nin de katıldığı tören sonrasında Halil Özkan, Çayırlı Cami'nde kılınan ikindi namazının ardından Alaaddin Mahallesi Belenaltımezarlığında toprağa verildi.(HABER MERKEZİ)