Yaşları 19 olan iki şüphelinin, otobüs bileti alıp İstanbul'a gidebilmek için telefonu çalmaya çalıştığı öğrenildi.Olay, önceki akşam Arapsuyu Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde 22.30'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde elinde telefonuyla oynayan Gizem Emir'in (27) arkasından gelen C. M. (19) ile S. A. (19), genç kadının elindeki telefonu almaya çalıştı. Telefonunu vermemekte direten Emir, sokak ortasında çığlık atmaya başlayınca, şüpheli C.M. ile S. A. kaçmaya başladı.

Telefonunu şahıslara kaptırmayan Emir, durumu polise haber verdi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis yönlendirildi. Genç kadının verdiği ifade ile çevredeki güvenlik kameralarından şüphelilerin eşkalini belirleyen ekipler, kısa süre sonra 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Öte yandan şüphelilerin genç kadının telefonu, otobüs bileti alıp İstanbul'a gitmek için çalmaya alıştığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilen şüphelilerin daha önceden de suç kayıtları olduğu belirtildi. (İHA)