KEPEZ Belediyesi sağlıklı yaşamın en önemli faktörlerinden sporun, yaşam alanlarına girmesi için semt spor sahalarının sayılarını artırıyor. Kepez Belediyesi, 9 Kasım Perşembe günü 6 yeni semt spor sahası için toplu temel atma töreni düzenliyor. Her yaştan Kepezliye sağlıklı bir yaşam sunacak olan 6 semt spor sahasının temelleri Ünsal Mahallesi 5105 Sokak'ta saat 11.00'da düzenlenecek törenle atılacak. Ünsal Mahallesi'nde 11 bin 27 metrekare, Altınova Düden Mahallesi'nde 15 bin 430 metrekare, Mehmet Akif Ersoy ile Çamlıbel mahallelerine 7 bin 107'şer metrekare, Karşıyaka Mahallesi'ne 8 bin 60 metrekare ve Duacı Mahallesi'ne ise 5 bin 73 metrekare büyüklüğünde semt spor sahası yapılacak.

İLK SAHA ÜNSAL'A

İçinde futbol, basketbol ve voleybol sahaları, fitness grubu, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanları, büfe, duş, soyunma kabinleri, pergole, masa ve bankların yanı sıra, bazılarında kaykay pisti de yer alacak olan 6 yeni semt spor sahasının ilki, Ünsal Mahallesi'ne inşa ediliyor.

Bu yıl 5 spor sahasını hizmete açtıklarını kaydeden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 'Varsak'ta bir futbol sahası tamamladık. Dokuma Parkı bünyesine de önümüzdeki yıl 2 futbol sahası yapılacak' dedi.(DHA)