KEMER İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yasin Berçin'e veda yemeği düzenlendi.Kemer Belediyesi tarafından BeldibiRixosSungate Otel'de düzenlenen yemeğe, Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Şener Gürler, turizmciler, ilçedeki muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Yemekte konuşan Belediye Başkanı Mustafa Gül, 1960'lı yıllardan bu yana Kemer'e gelen bütün jandarma komutanlarını tanıdığını ve güzel anıları olduğunu söyledi. Başkan Gül, Binbaşı Yasin Berçin'le de güzel anıları olduğunu ve asla unutmayacağını söyledi.

Tuğgeneral Cengiz Yıldız ise Binbaşı Berçin'le yollarının Denizli'nin Çal ilçesinde kesiştiğini hatırlatarak, yıllar sonra tekrar Antalya'da yan yana çalışmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.Binbaşı Yasin Berçin de Kemer'de kendisine bugüne kadar gösterilen ilgi, alaka ve kardeşlikten dolayı herkese teşekkür etti. Yemekten sonra Belediye Başkanı Mustafa Gül, Yasin Berçin'e plaket takdim etti. (DHA)