AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, seçim çalışmalarına Kumluca'da devam etti. Kumluca Sanayi Sitesi'nde, Sanayi Sitesi Kooperatifi yöneticileri ve esnafıyla buluşan Uslu, sorunları dinledi ve seçimlerde destek istedi. Günay Tesisleri'nde piknik yapan Kumlucalıları selamlayan Uslu, daha sonra Gerçenler Mahallesi Muhtarı Serkan Ersoy'un vermiş olduğu iftar sofrasında vatandaş ile buluştu.

Milletvekili Atay Uslu'nun iftar sonrası Kumluca-Tekirova bölünmüş yol çalışmalarını inceleyerek heyelan sonrası bozulan yolun tekrar trafiğe açılması için çalışan işçileri ziyaret ederek çalışmalar hakkında mühendislerden ve Karayolları Bölge Müdürü Arif Çoban'dan bilgi aldı.

'BAŞARAMAYACAKLAR'

Son olarak Kumluca Seçim Koordinasyon Merkezi ofisinde teşkilat üyeleri ve vatandaşlar ile bir araya gelen Atay Uslu 'Bizi durdurmak isteyenler var. Başaramayacaklar. Bayrağımızı indiremeyecekler, ezanımızı dindirmeyecekler, bizi bölemeyecekler. Türkiye'nin şahlanışını durduramayacaklar. Uyuyan dev uyandı. Artık vakit Türkiye vakti. İleri, daha ileri. 2023, 2053, 2071 için tam yol ileri' dedi. (HABER MERKEZİ)