LARA Beach girişinde açılan Orange Beach, plaj işletmesinin yanı sıra, her damak tadına göre planlanmış mutfak donanımı ile beğeniliyor. Plaj kültürünün vazgeçilmezi bungalovların yanı sıra 200'ün üzerinde şezlong bulunan OrangeBeach'te, çocuklar için de mini oyun parkı yer alıyor.

İşletmenin genç patronları Tuna-Fırat Gündoğdu kardeşler, ailelerin güzel zaman geçirebilecekleri bir atmosfer hazırlamaya çalıştıklarını söyledi. 'Şimdi Lara Zamanı' sloganıyla plajı açtıklarını kaydeden Fırat Gündoğdu, 'Orange Beach'i Antalya'nın bir markası haline getirmek için yola çıktık. Bodrum'da, İstanbul'daki ünlü plajların isimlerini Türkiye'nin dört bir yanındakiler bilir. Orange yani portakalı da Türkiye'nin markası yapacağız' dedi.

Fırat Gündoğdu, plajın üst kısmında da karavan ve çadır kampının yer aldığını söyledi. Antalya merkezdeki tek karavan ve çadır kampının işletmeleri bünyesinde olduğunu kaydeden Gündoğdu, 'Kampın hemen yanında mutfak ve çamaşırhane bulunuyor. Karavan kampta zaman geçirmek isteyenler, sahilde denize girerek eşsiz gündoğumu ve günbatımının keyfini çıkartabiliyor' diye konuştu. (DHA)