ANTALYA'DA Sur Yapı Antalya Projesi'nde yoğun talep üzerine lansman öncesi yeni etabın satışı öne çekildi. Daha önce satışa çıkartılan 1400 konutun kısa bir sürede satılmasının ardından ön talebin 57 binlere ulaşması ile Turkuaz etabı Sur Yapı bünyesinde satışa sunuldu. Tüm blokları su kenarında yer alan, su kenarında kurulan yaşamı ve medeniyeti sembolize eden Turkuaz etabında 1105 daire yer alıyor. Dairelerin büyüklükleri ise 55 ile 231 metrekare arasında değişiyor. Turkuaz etabında da yüzde 10 peşin indirimi devam ediyor.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 'Yakın zaman önce Türkiye'nin en büyük ve örnek kentsel dönüşümünü başlattık. Başta Antalya olmak üzere Türkiye'nin ve dünyanın155 farklı ülkesi ve 177 farklı kentinden 57 binden fazla ön talep sayısına ulaşan projemiz bittiğinde Antalya'ya geleceğe miras modern ve yeni bir şehir inşa etmiş olacağız. Lansman öncesi satışa çıkardığımız 2019 yılında teslim edilecek 1400 konutu kısa sürede sattık. Bu satışların yüzde 65'ini Antalya'ya yüzde 35'lik kısmını ise tüm Türkiye'ye ve diğer ülkelere gerçekleştirdik. Türkiye'nin markası Sur Yapı'ya gösterilen bu ilgiden dolayı hem Antalya'ya hem tüm Türkiye'ye ve Antalya seven tüm dünya vatandaşlarına teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz' dedi.

EN BÜYÜK ŞEHİR PARKI

Elmas, 'Kurulacak olan yeni şehirde yaklaşık 249 bin metrekare yeşil alan olacak. Yeni şehrin içerisinde yer alan parkta yeşil alanlar, göletler, sera alanları, çocuk oyun alanları, aktivite alanları, dinlenme alanları, gezi ve koşu parkurları yer alacak. Ayrıca dev şehir parkının içerisinde piknik alanı, müze, sera alanı, semt pazarı, pergola altı dinlenme alanları, iskele alanları, etkinlik çadırı, göletler, yeşil alanlar, süs havuzları, geniş meydanlar, amfi alanları, köy meydanı, gölet kafeleri ve çim sahalarıyer alıyor. Bu park Antalya'nın en büyük şehir parkı olacak' diye konuştu. (HABER MERKEZİ)