Arçelik Topaylar Ticaret Mevlana Şubesi'nde öğretmenler günü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, Arçelik firmasının yöneticileri, Dilşad Refizade İlkokulu öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı. Arçelik'in son 3 yıldır uyguladığı projesi kapsamında bu yıl Dilşad Refizade İlkokulu'ndan emekli olan Şerife Şanlıgençler, 'Yılın Emekli Öğretmeni' seçildi. Şanlıgençler'e teşekkür plaketinin yanı sıra 123 ekran televizyon hediye edildi. Şanlıgençler, kendisine hediye edilen televizyonu emekli olduğu Dilşad Refizade İlkokulu'na bağışladı.

'TEŞEKKÜR EDİYORUZ'

Etkinlikte konuşan Arçelik Bayi Yönetmeni Çağrı Bekmezoğlu, 'Arçelik firması, bu projesi ile öğretmenlerimize teşekkür ediyor. Biz yılın emekli öğretmenini, bölge halkının oyları, geçmişindeki başarıları ve görev süresi boyunca katıldığı sosyal sorumluluk projeleriyle belirliyoruz. Bu doğrultuda Şerife Hocamızı 'Yılın Emekli Öğretmeni' seçtik. Bu ödülü de Topaylar Ticaret'te vermek istedik. Burası Türkiye'deki en büyük Arçelik mağazası. Kendisini tebrik ediyoruz' dedi.

'EĞİTİME DUYARLIYIZ'

Sözlerine Şerife Şanlıgençler'i tebrik ederek başlayan Topaylar Ticaret sahibi Ömer Sami Topay, 'Eğitime duyarlıyız. Burdur'un Bucak ilçesinde 13 yıldır eğitime devam eden Necati Topay Anadolu Ticaret Lisesi'ni yaptırdık. Eğitim bizim için son derece önemli. Bugün güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyoruz. Hocamıza, eğitime verdiği destek nedeniyle tebrik ediyoruz. Kendisine küçük bir hediyemiz de olacak. Hizmetlerinin karşılığı değil ama kabul etmesini istiyoruz' dedi.

'MESLEĞİM ÖMÜR BOYU SÜRECEK'

Arçelik'e ve Topaylar ailesine kendisini bu ödüle layık gördükleri için teşekkür eden Şanlıgençler, sözlerine şöyle devam etti: 'Bu mesleğin verdiği heyecan bende ömür boyu sürecek. Ancak bugün başka bir heyecan yaşıyorum. Sevdiğim insanlarla birlikteyim. Mesleğime ömür boyu devam edeceğim. Hediye için de ayrıca teşekkür ediyorum.'

Etkinlik çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.(Abdullah ÖZKAN)