ORC Araştırma Şirketi en başarılı büyükşehir belediye başkanları anket çalışmasının sonuçları açıklandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ORC Araştırma Şirketi'nin yaptığı anket sonucunda yüzde 58.6 başarı oranıyla 30 büyükşehir belediye başkanı arasında 3'üncü sırada yer aldı. Araştırma, 20 Kasım-05 Aralık 2017 tarihleri arasında 30 büyükşehirde toplam 10 bin 640 kişi ile yüz yüze yapılan görüşme yöntemiyle gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ankette yüzde 58.6 başarı oranıyla 3'üncü sırada yer aldı.

CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM

Anket sonuçlarından duyduğu mutluluğu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kendisini başarılı bulan herkese teşekkür ederek, 'Halkımızın teveccühlerine layık olmaya çalışacağız. Halkımızın refahı, mutluluğu ve en iyi hizmeti alabilmesi için gece gündüz canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü halkımız ve tüm ilçeleriyle birlikte Antalya'mız hizmetin en iyisine layıktır' dedi.

ANKETİN EN İYİ 10 SIRASI

Anketin ilk sırasında yüzde 63.6 ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2'nci sırada ise yüzde 60.5 ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yer aldı. En iyi 10 büyükşehir belediye başkanının seçildiği araştırmanın diğer sıralaması ise şöyle: Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yüzde 58.0, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır 57.7, Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yüzde 56.9, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yüzde 56.5, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yüzde 56.1, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yüzde 55.4 ve Diyarbakır Cumali Atilla yüzde 51.4.(DHA)