Yılbaşı gecesini evinde geçirmek isteyenler için alternatif yılbaşı sepetlerinin içerikleri ve fiyatları belirlendi. Özlem Pastanesi, 'Noel Sepeti' adlı yılbaşı sepetini special çikolata, kestane şekeri, Antep fıstığı, karışık draje, fıstıklı lokum, dibek kahvesi, çocuk şampanyası ve konfeti ile doldurdu. Sepetin fiyatı ise 335 TL olarak belirlendi.

Özenle hazırlanan, farklı zevklere hitap eden yılbaşı sepetlerinin yanı sıra, yılbaşına özel kurabiye, yılbaşı pastaları ve özel noel tasarım pastalar da yapılacak. Yılbaşı kurabiyelerinin tanesinin 9 TL olacağını belirten Özlem Pastanesi Müdürü Cengiz Ayne, kurabiye şekillerinin müşterinin isteğine göre şekilleneceğini anlattı. Ayne, yılbaşı pastalarının 4 kişilik olanının 35 TL, 6 kişiliği 50 TL, 8 kişiliğinin 65 TL ve 12 kişiliğinin 80 TL olarak satışa çıkacağını söyledi. Ayne, 'Yılbaşına özel çocuk konseptli tasarım pastalarımız da üretilecek. Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda her şekil ve tarzda özel tasarım pastalar yapacağız. Onların fiyatı ise 50 ila 150 TL arasında olacak' dedi.

Yılbaşı sepetleri büyük marketlerde de satışa çıktı. 50 ila 125 TL arasında değişen fiyatlarda satışa çıkan, içinde çikolatadan bisküviye, içecekten kuru yemişe kadar her ayrıntının düşünüldüğü sepetler her cebe uygun sloganı ile satılacak. (DHA)