GASTRONOMİ sanatı ve sunumunun gelişmesini amaçlayan Paris merkezli Chaine des Rotisseurs Derneği'nin Antalyalı üyeleri, Elmalı'daki Likya bağlarında düzenlenen yemekte İtalyan şefin hazırladığı İtalyan sokak lezzetleriyle tanıştı.Dernek üyesi gurmeler Elmalı'da Burak ve Doruk Özkan kardeşlerin ev sahipliğinde Likya şarap bağlarında düzenlenen yemekte İtalyan Mutfak Şefi Geovani Polloina'nın sakatat ürünlerinden hazırladığı sokak lezzetlerini tattı.

Chainne des Rotissesurs Antalya Başkanı M. Nihat Tümkaya, yemeğe ev sahipliği yapan Likya bağları sahibi Doruk Özkan ve aynı zamanda dernek üyesi Burak Özkan'a, ailesine, İtalyan şef Geovani Polloina, yardımcıları Emrecan Aksoy ve İrem Mehri Üçem'e derneğin plaketini verdi. (DHA)