ULUSLARARASI Kadınlar Çiçek Açıyor Hareketi (International Women Are Blossoming), yeni yıl festivalinin başlangıcını Ayşegül Aldinç konseriyle yapacak. Aldinç'e, etkinliğin dans festivali bölümünde görev alacak profesyonel dansçılar eşlik edecek. Sahnede kizomba, bachata ve tangonun en güzel örneklerini sergileyecek dansçılar, görsel bir şölen sunacak.

Kadın istihdamına dikkati çekmeyi ve Kadınlar Çiçek Açıyor Merkezi'nin açılmasına kaynak yaratmayı hedefleyen etkinlik, 28-30 Aralık tarihlerinde yapılacak. Karnaval havasında geçmesi planlanan festivalde, 'kadın' ve 'çiçek' teması ağırlıkta olacak.

Yeni yıl konseptiyle süslenen Cam Piramit'te düzenlenecek festival boyunca dans gösterileri, saç ve makyaj şovlar, nostaljik şapka defilesi ve mücevher defilesi yapılacak.Proje Başkanı ve Koordinatörü Hatice Bozkurt, 'Festivalimizden elde edilecek gelirin bir kısmıyla oluşturulacak fon, Kadınlar Çiçek Açıyor Merkezi'nin ilk tohumları olacak. Antalya'ya gönül veren, Antalya sevdalısı herkesi etkinliğimize davet ediyoruz' dedi.(DHA)