Yıldızlar geçidi yaşanan festivalde bu yıl; dünyaca ünlü Şef Leonard Slatkin, Gürer Aykal ve Hakan Şensoy'un yanı sıra; Manolo Carrasco, Stéphane Blet, Cem Esen, Emre Elivar, Ariadna Castellanos, Çağ Erçağ, Nurkan Renda, Luz Casal, Güher & Süher Pekinel gibi yerli ve yabancı birbirinden ünlü sanatçılar yer alıyor. Festivalin Sanat Yönetmenliği görevini, Orkestra Şefimiz Gürer Aykal üstleniyor.

18. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, bu yıl da yıldızlar geçidine sahne oluyor. Festival kapsamında 17 Kasım Cuma akşamı, dünyada Flamenko caz denince akla gelen ilk isimlerden olan Ariadna Castellanos Antalyalı müzikseverlerle buluşacak.

İspanyol piyanist ve besteci Castellanos; piyanodaki virtüözlüğü, yaratıcılığı, farklı stilleri bir arada sunabilen çeşitliliği ile kendi jenerasyonunun en önemli müzisyenlerinden biri olarak tanımlanıyor. İlk albümü F. Black and White ile yılın en iyi prodüksiyonu dalında Latin Grammy adayı olan sanatçı, 2016'da piyano ve elektronik müziği bir arada sunduğu ikinci albümü MJU:ZIK ile İspanya listelerinde uzun süre üst sıralarda yer aldı.(HABER MERKEZİ)