Çocuklar için yaz boyunca dopdolu etkinlikler sunacak olan Agora Alışveriş Merkezi'nde Temmuz ve Ağustos ayı içerisinde her cuma ve cumartesi günü profesyonel eğitmenler eşliğinde yaz okulugerçekleşiyor. Drama, ritim, dans ve oyunlara İngilizce eğitimleri minik ziyaretçileri bekliyor.

Agorix Fuaye alanında gerçekleşecek etkinliklere 4 – 7 yaş arası çocuklar katılabiliyor. Cuma günleri saat 15.30- 16.30 arası Yaratıcı Drama, 16.30 – 17.30 arası Oyunlarla İngilizce Eğitimi, Cumartesi günleri saat 13.00- 14.00 arası Yaratıcı Drama, 14.00 – 15.00 arası Ritim ve Dans Eğitimi düzenleniyor.

Çocuk Kulübü Etkinlikleri ve Tiyatrolar Devam Ediyor

Her haftasonu miniklerin sabırsızlıkla beklediği çocuk tiyatroları ve atölye programları Temmuz ayında da dopdolu geçecek. Her cumartesi ve pazar Agorix Fuaye alanında 16.00 – 18.00 saatleri arasında düzenlenen çocuk kulübünde Çatlak Profesör ve Emojiler gibi daha önce sahne almamış yepyeni tiyatro oyunları sergilenecek.

7 – 8 Temmuz'da Deniz Kızı Arel'in maceraları tiyatro oyunu ve ahtapottan taç yapım atölyesinin yer aldığı çocuk kulübü programında 14- 15 Temmuz'da Çatlak Profesör tiyatro oyunu ve fasulye deneyi atölyesi, 21 -22 Temmuz'da Emojiler tiyatro oyunu ve emojiden yaka sticker yapım atölyesi, 28-29 Temmuz Kırmızı Başlıklı Kız tiyatro oyunu ve cadı süpürgesi kitap ayracı atölyesi çocuklarla buluşacak.

Agora'da Çocukların Vazgeçilmezi Çocuk Diskosu

Agorix Fuaye alanında haftasonları 15.00, 18.00, 19.00 saatlerinde çocuklar için çocuk diskosu etkinliği düzenleniyor. 3 yaş üzeri tüm çocuklar, palyaçolar, renkli ışıklar, disko topları ve popüler çocuk şarkıları eşliğinde dans etmek için buluşuyorlar. Disko makyajı ile başlayan programda çocuklar sevdikleri karakterlerin çizimi ile kendilerini süslüyorlar. Çocuk şarkıları ile devam eden çocuk diskosu, mini survivor yarışması ile son buluyor. Agora AVM dans etmek ve yarışmak isteyen tüm minikleri çocuk diskosuna davet ediyor. (HABER MERKEZİ)