DÖŞEMEALTI Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Döşemealtı Nar Festivali Çığlık Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Bu yıl Nar hasadı başlamadan yapılan festival ile bölgenin tarımsal değeri narı tanıtıp, sezon öncesi nar üreticilerine sezon öncesi moral verildi.Festivale binlerce vatandaş katıldı. Festival alanına gelen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, protokol üyelerini ve vatandaşları selamladı.Sahneye ilk olarak Can Afacan çıktı. Sahne performansıyla büyük dikkat çeken Can Afacan'ın şarkılarına binlerce vatandaş eşlik etti. Afacan'ın ardından Tarım ilçe Müdürlüğü bünyesinde kurulan komisyon ile en iyi nar üreticisi seçilen Mehmet Demir, Muzaffer Kaya ve Mehmet Kayalı'ya ödülleri Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi. Üreticiler kupa ve gübre ile ödüllendirildi.
Ödül töreninin ardından Başkan Turgay Genç, nar üreticilerinin emeklerinin karşılığını almalarını diledi. Genç, "Tarımsal değerimiz olan narın tanıtılması için her platformda yer alıyoruz. Bugün burada hasat öncesi nar üreticilerimizle biraraya gelerek moral vermek, destek olmak istedik" dedi.
Daha sonra Ayşe Dinçer, sahne aldı. Birbirinden güzel eserlerini seslendiren Dinçer'e binlerce kişi oyunlarıyla eşlik etti. Konserde havai fişek ve ışık gösterileri de vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. (İHA)