MURATPAŞA Belediyesi, Anneler Günü'nde Türkiye'nin bir dönemine damga vuran sanatçılar Semiha Yankı, Gülden Karaböcek, Ersan Erdura, Bilgen Bengü, İskender Doğan, Rana Alagöz, Selçuk Alagöz ve Dilek Arman'ı 'Annemin Şarkıları' konserinde bir araya getirdi.Muratpaşa Kent Meydanı'nda düzenlenen ve sunuculuğunu Çiğdem Tunç'un yaptığı konserde, sanatçılar, büyükanneler, anneler ve torunların hep birlikte söyleyebildiği unutulmaz şarkıları seslendirdi. Başkan Uysal'ın eşi Ümran Uysal'la katıldığı konserde, üç kuşak, unutulmaz şarkıları hep birlikte seslendirdi. Binlerce Antalyalı, konser bitene kadar alandan ayrılmadı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal gecede yaptığı konuşmada, her annenin bir sanatçı ve evladın da bir sanat eseri olduğunu belirterek tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Ancak özellikle ülkelerini güvenlik politikalarını şekillendiren, erk sahibi insanların annelerinden küçük bir ricası olduğunu kaydeden Başkan Uysal, 'Lütfen evlatlarının kulaklarını çeksinler' dedi.

Muratpaşa Kent Meydanı'nda unutulmaz konserin sonunda sanatçılar, Başkan Uysal ve Eşi Ümran Uysal'la birlikte 'Bir Başkadır Benim Memleketim' seslendirirken gece Muratpaşa Kent Meydanı'nı dolduranların hep bir ağızda İzmir Marşı'nı söylemesiyle sona erdi. (HABER MERKEZİ)