Gastronomi sanatının ve servisinin gelişmesini amaçlayan Paris merkezli ChainedesRotisseurs Derneği Antalya üyeleri, Cornelia de Luxe Hotel de düzenlenen gala yemeğinde bir araya geldi. Üyelerin eşleriyle birlikte katıldığı gecede Cornelia de Luxe Hotel mutfak ekibi tarafından hazırlanan enfes menüler ve özenle seçilmiş şaraplar konuklara sunuldu.

Otel mutfak ekibinin gece için özel hazırlayıp sundukları Jumbo Karides, Kırlangıç Çorbası, Levrek Marine, Deniz Tarağı 'Napoli', Orman Meyveleri Sorbet, Tornado 'Cornelia', Mousse 'auChocolat' gibi birbirinden lezzetli yemekler ve seçilmiş şaraplar büyük beğeni topladı.

ChaineDesRotisseurs Antalya Bölgesi yönetim kurulu üyeleri, gecenin sonunda Cornelia de Luxe Hotel Genel Müdürü Ali Şahin, Yiyecek İçecek Müdürü Önder Akçay, Aşçıbaşı Ayhan Çevik ve tüm servis personeline kusursuz bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için birer teşekkür plaketi sundu.(HABER MERKEZİ)