ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen 18. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, bu yıl da yıldızlar geçidine sahne oluyor. Festival kapsamında Pazar akşamı; İspanyol Diva Luz Casal Antalyalı müzikseverlerle buluştu. Yaptığı Türkçe konuşmalarla izleyicilerin büyük sempatisini kazanan Casal; zaman zaman izleyiciyle beraber seslendirdiği İspanyolca, Fransızca ve İtalyanca şarkılar ve büyüleyici sesiyle herkesi mest etti.

Konser süresince üç kez kıyafet değiştirerek şıklığıyla da göz dolduran sanatçı, şarkı aralarında yaptığı Türkçe konuşmalarla izleyicilerin büyük sempatisini kazandı. İspanyolca, Fransızca ve İtalyanca şarkıları izleyicilerle beraber seslendiren Casal, dakikalarla ayakta alkışlandığı konser sonunda sahneye üç kez geri döndü.

Hem kendi ülkesinde hem de dünyanın farklı yerlerinde ses getirecek projelere imza atan Casal; Pedro Almodóvar'ın unutulmaz filmi 'Yüksek Topuklar' için kaydettiği Augustin Lara klasiği 'Piensa En Mi (Beni Düşün)' şarkısıyla Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesine sahip.

(HABER MERKEZİ)