Manavgat Belediyesi tarafından bu yıl 22'ncisi düzenlenen Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali, Cumhuriyet Meydanı'nda Festival Köyü'nün kurulmasıyla başladı. Çeşitli atölye etkinlikleri, sanat stantları ve workshopların gerçekleştirileceği Festival Köyünde oyunlar oynandı, turnuvalar, retro yarışlar ve karaoke gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler yapıldı. Meydana kurulan dilek ağacı ve yazı tahtası da festivale ayrı bir renk kattı. Anadolu Adımları Dans Gösterisi ve Girls Band ekibinin gösterileri büyük alkış aldı. Festival köyünde Taksis grubu konser verdi.

BAŞKAN SÖZEN DAVET ETTİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen Festival Köyünü ziyaret eden vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Sözen etkinlikleri ilgi ile izleyerek, vatandaşların eğlencesine ortak oldu.

FESTİVAL PROGRAMI

Manavgat Barış Suyu Festivali programı kapsamında bugün saat 20.00'de İpek Demir, saat 21.30'da Hadise konser verecek. 11 Ağustos Cumartesi saat 20.00'de Yüksek Sadakat, 21.30'da da İrem Derici konser verecek. Festival, 12 Ağustos Pazar günü saat 20.00'de Jehan Barbur, saat 21.30'da Serdar Ortaç'ın vereceği konserlerle sona erecek. (DHA)