MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın 'Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir' diyerek her çarşamba gerçekleştirdiği randevusuz görüşme saatleri devam ediyor. Çarşamba mesaisine fuayede bulunan Turunç Masa'da başlayan Başkan Uysal, farklı mahallerden gelen vatandaşlarla Muratpaşa'yı konuşurken randevusuz görüşmenin bu haftaki gündemi sinemadan müziğe sanat oldu.

ALTIN PORTAKAL SAYISI

Son 8 sayısı Muratpaşa Belediyesi kültür yayını olarak basılan sinema dergilerinden 'Modern Zamanlar'ın güz sayısı randevusuz görüşmede Başkan Uysal'a ulaştırıldı. 44'üncü sayısı 'Altın Portakal Bizim' manşeti ve kapağı 1978 Altın Portakal Film Festivali broşürüyle tıpkıbasım çıkan dergiyi Genel Yayın Yönetmeni Tuncer Çetinkaya, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Akın Yıldız, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Ebru Nalan Sülün getirdi. Başkan Uysal, 3 ayda bir yayımlanan derginin her sayısını merakla beklediğini belirtti.

RADNEVULAŞTILAR

Başkan Uysal, sinemayla başladığı bu haftaki randevusuz görüşmenin ilerleyen saatlerinde gündem müzikti. TuruçMasa'da 3 öğrenciye gitar hediye edilirken Başkan Uysal, temel tutuş gibi kısa bir gitar eğitimi de verdi. Başkan Uysal, öğrencilerle gelecek yıl aynı tarihte buluşup birlikte gitar çalmak üzere sözleşti.(DHA)