MURATPAŞA Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşen 'Bahar Konseri'nde 'Antalya Çağdaş Türk Müziği Topluluğu' ile 'Armoni Müzik Topluluğu' ayrı, ayrı sahne aldı. Müzik yönetmeni ve şef Arzu Dede'nin çalıştırdığı toplulukların konserine Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği de destek verdi.
Konser, Antalya Çağdaş Türk Müziği Topluluğu'nun seslendirdiği 'Altın Tasta Gül Kuruttum' adlı neşeli şarkıyla başladı, 'Kır Atıma Bineyim' adlı şarkıyla devam etti. Birinci bölümde zihinlerde yer etmiş şarkılardan 'Yar Peşinde Koşa, Koşa Yoruldum', 'Leyla Sende Buldum Aşkımı', 'Ne Olur Güzelim Sevsen Beni', 'Batan Gün Kana Benziyor', 'Aşk Denilen Ateşe Yanalım mı?', 'Darıldın mı Cicim Bana' adlı eserler yorumlandı.
Şarkılar arasında sürprizlerin de yer aldığı konserin ikinci bölümünde Armoni Müzik Topluluğu sahne aldı. Topluluk, repertuvarından 'Havasına Suyuna', 'Gözleri Aşka Gülen', Bekar Gezerim', 'Belalım', 'Yalnızlar Rıhtımda', 'Sen Benim Şarkılarımsın', 'Bir Garip Yolcuyum', 'Mevsimler Yas Tutar' gibi bilinen şarkılara yer verdi.
Müzikseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunan ve ayakta alkışlanan her iki müzik topluluğunun yönetmeni şef Arzu Dede, salonu dolduran, izleyiciye teşekkür etti. (DHA)