KEPEZ Belediyesi, 10 Mayıs Engelliler Haftası ve 13 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla özel çocuklar ve aileleri için spor şenliği düzenledi. Kepez Belediyespor Kulübü'nün organize ettiği 'Kepez'in Özelleri Spor Şenliği' Hasan Doğan Stadı'nda yapıldı. Şenlikte, Kepez Özel Eğitim Uygulama Merkezi 2. Kademe öğrencileri, kulübün antrenörleri eşliğinde futbol, basketbol ve voleybol oynadı. Palyaçoların gösterisi ile yüzleri gülen çocuklar, şişme oyun parkında da gönüllerince eğlendi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de özel çocukları mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Başkan Hakan Tütüncü, 'Kepez'in Özelleri Spor Şenliği etkinliğimiz ile özel çocuklarımıza ve ailelerine harika bir gün armağan ettik. Hepsi çok mutlu oldu' dedi.

Kepez Belediyesi olarak önceliklerinin insanları mutlu etmek olduğunun altını çizen Başkan Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü: 'Çocuklar, büyükler ve bütün şehir mutlu olsun istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Özel çocuklarımızla ve aileleriyle en özel etkinliğimizle bir araya geldik. Annelerin anneler gününü tebrik ederim. Özel çocukların annesi olmak da çok özel bir şey. Özel anneler de Allah'ın katında bir kat daha değer kazanıyor. Özel annelerin yavrularına verdiği fedakarlığı gören, işiten ve bir yazan mutlaka var.'

PASTA KESTİLER

Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından özel çocukların yaptığı hediyeleri annelerine verdi. Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra özel çocuklar ve aileleriyle beraber günün anısına pasta kesti. Çeşitli ikramların yapıldığı spor şenliğine, özel çocuklar ailelerinin yanı sıra Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy ve Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu da katıldı. (DHA)