ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (DOB), tarafından türkülerin ve klasik müziğin bir arada yorumlandığı müzik ve dansın bir arada sunulduğu 'Türküyem' müzikalini sahneleyecek.Antalya DOB, Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde Erdal Tuğcular'ın türkü düzenlemelerini ve kompozisyonunu yaptığı, librettosu Fatih Şanal'a ait Türküyem müzikalini 22 Kasım Perşembe günü saat 20.00'de sahneleyecek.

Türkiye'deki zengin değerlerden beslenen ve tüm bu coğrafyayı kendi yolculuğunda keşfederek günümüze kadar gelen türkülerin, klasik batı müziği sesleri ile birleştirilerek başarılı bir şekilde yorumlandığı, renkli ve eğlenceli görüntülerin yanı sıra zengin yorumuyla da izleyicinin beğenisini toplayan Türküyem müzikalinin dekor ve kostüm tasarımı Gürcan Kubilay'a, koreografisi Nurdan Sinkil'e ve ışık tasarımı Mustafa Eski'ye ait.

Fiyatları 10, 30 ve 40 TL arasında değişen müzikalin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra www.biletiva.com internet adresinden de temin edilebilir. (DHA)