PANDEMİ sürecinde sağlık hizmetlerinde yenilikler artıyor. Yaşam Hastaneler Grubu da bu dönemde yeni bir uygulama başlattı. Grup, 6 şubesi ile hastaneye girmeden, aracınızın içinde PCR testi hizmeti vermeye başladı.

Bu hizmeti ile pandemi döneminde hastanelere girmekten çekinenlere hitap eden Yaşam Hastaneler Grubu, 6 şubesinde araçtan inmeden test yapılacak alanlar oluşturdu. 6 hastanede de görevlendirilen ekipler ve tabelalar, arabada COVID-19 test alanı yönlendirmesi için insanlara yardımcı oluyor.

Özel kıyafetli sağlık görevlileri test hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra önce ağızdan sonra burundan sürüntü örneği alıyor. Test sonucu, başvuru formunda hastaların belirttiği e-mail adresine 6 ile 12 saat arasında iletiliyor. Test yaptıranlar, e-nabız üzerinden de test sonucuna ulaşabiliyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Yaşam Hastaneler Grubu Tıbbi İşler Direktörü Uzm. Dr. Cengiz Denizer; 'Pandemi sürecinde ihtiyaç duyulabilecek sağlık hizmetlerine daha rahat ulaşılması için dünyada değişen sağlık uygulamalarını takip ediyor ve hastanelerimizde uygulamaya alıyoruz. Bu uygulama Türkiye'de ilk olarak Yaşam Hastaneler Grubu'nda gerçekleştirilmektedir' dedi. (HABER MERKEZİ)