ÇAĞIMIZIN vebası kanser, maalesef sadece yetişkinleri değil çocuklarımızı da etkisi altına alıyor. Gerek yetişkin gerek çocuklarımızın, ikamet ettikleri şehirde onkoloji hastanesi bulunmadığı veya büyük şehir hastanelere gitmelerinin gerekli olduğu durumlarda, maddi imkansızlıklardan dolayı başlarını sokacak bir ev bulamıyorlar.

Kanserle mücadele eden kişiler ve aileleri, yazın park, bahçelerde; kışın da akrabalarının evlerine sığınarak tedavilerine devam etmeye çalışıyorlar. Daha da acısı ise, onkoloji hastanelerinin bulunduğu şehirlerde kalacak yeri olmadığı için kanser tedavisine devam edemeyen aileler var. Bu nedenle, hizmet vermeye başlayan Mucize evi projesi, çok önemli bir yaraya parmak basıyor

Hastaların ve ailelerinin, tedavileri boyunca ücretsiz olarak konaklama, 7/24 sıcak su, güvenlik, 3 öğün yemek gibi yaşamsal hizmetleri ücretsiz olarak alabilecekleri bir yaşam merkezi olan Mucizevi, yalnızca yaşamsal destek değil, psikolojik destek, beslenme danışmanlığı, beceri edindirme kursları ve çeşitli moral etkinliklerine de evsahipliği yapıyor.

HABER MERKEZİ