KEPEZ İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, 66 Mahalle Başkanı ve Mahalle Yönetim Kurulu Üyeleri'nin de bir araya geldiği toplantıda, 24 Haziran seçimleri öncesi yapılacak çalışmaları masaya yatırıldı.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Yönetim Kurulu Toplantısı'nda konuşan Kepez Gençlik Kolları Başkanı Serhat Eyileten , ''Ak gençliğin neferleri olarak birçok seçimi başarıyla atlattık. Bu da sizlerin azmi ve çalışmalarıyla gerçekleşti. Gecesini gündüzüne katan hatta tam tersini yapan siz kardeşlerim olmasa bu dava süremez, yükselemez ve ilerleyemezdi. İstikrarın devam edebilmesi için, Türkiye ile ilgili atılacak hayırlı adımların hemen gerçekleşebilmesi için bu seçimde de başarıyla sonuçlanması ülkemizin hayrına olacaktır. 24 Haziran Türkiye için yeni bir başlangıçtır''dedi.

Seçim boyunca çok çalışmaları gerektiğini söyleyen Başkan Eyileten, ''Eğer bu seçimde kendinizde bir rehavet görürseniz 7 Haziran 2015 yılında yapılan genel seçimde ne gibi bir sonuç aldığımızı hatırlayın. Rehavet ve tembellik bu dava için asla kabul edilemez'' diye konuştu. (HABER MERKEZİ)