Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'a istifasını veren İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş İlçe Başkanlığında aday adaylığını açıkladı. Ulutaş'ın aday adaylığı açıklamasına Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Ak Parti'den Kaş Belediye Başkan aday adayı olan Erhan Sarıcaoğlu, belediye meclisi üyeleri, ilçe yöneticileri, mahalle muhtarları ve yaklaşık 500 partili katıldı.

Mutlu Ulutaş, 'Her yolun bir sonu var. Her son da yeni bir başlangıçtır. 2008 yılında Ak Parti Kaş İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladığım siyasette, 2012 yılından bu yana Ak Parti Kaş İlçe Başkanı olarak devam ettim. Bugün yeni bir başlangıç için yola çıkıyorum. Kaş Belediye Başkanı aday adayı olmak için Ak Parti Kaş İlçe Başkanlığından istifa ettim. Verilecek her türlü karara saygılı olacağım. Partimizden kim Kaş Belediye Başkanı olursa bir nefer olarak çalışacağım. Bu davanın neferi olmaya devam edeceğim' dedi.

Ardından kürsüye çağrılan Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, 'Mutlu başkan veda konuşması yaptı. Ben ne söyleyeyim diyerek toplantıya katılanları güldürdü. Siyaset hizmet işidir. İlçe başkanlığı fedakarlık ve gönüllülük işidir. Vatandaşa hizmet etme işidir. Mutlu başkan da 6 yıldır bu hizmet görevini yaptı. Mutlu başkan veda etmiyor. Yeni ufuklara yelken açıyor. Çıktığı bu yolda başarılar diliyorum' diye konuştu. (DHA)