CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın en doğudaki ilçesi Gazipaşa'da Hal Komisyoncuları Derneği, Ziraat Odası, Minibüsçüler Derneği ve Gazipaşa Muhtar Derneklerini ziyaret etti.

Gazipaşa Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Erol Yüksel ve dernek üyeleri ile sektörün içinde bulunduğu sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunan Budak, şunları söyledi:'Üreticinin, çiftçinin durumu ortada. Tarım can çekişiyor. Tedarik zincirinin en kritik noktalarından biri de toptancı halleridir. Ama burada da sorunlar büyük. Sebze ve meyve ürünlerinde firenin azalacağı, kaliteli ürünlerin olacağı, hem üreticinin ve hal komisyoncularının hem de tüketicinin kazanacağı ve en önemli fiyatları düşürecek yeni hal yasasını bir türlü hayata geçiremediler. Kayıt dışı komisyonculuğa karşı bir tedbir alamadılar. Yeni hal yasası lafta kaldı, şimdi seçim beyannamelerinde bu konuda yasal düzenlemeleri yapacaklarını belirtiyorlar. Bu zamana kadar aklınız neredeydi?'

VARSAK ÇIKARMASI

Çalışmalarını Varsak Süleyman Demirel Bulvarı ve Karşıyaka Mahallesi'nde sürdüren milletvekili adayları Rafet Zeybek ile Sibel Gezen de, CHP'nin hedef ve programlarını anlattılar. Vatandaşlardan bu seçimde, değişim için CHP ve Muharrem İnce'ye oy vermelerini isteyen Rafet Zeybek ve Sibel Gezen vatandaşlardan 'Artık tamam. Bu iktidardan sıkıldık ve bıktık' dediler. (HABER MERKEZİ)