Seçim çalışmaları kapsamında CHP Antalya teşkilatı,çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. CHP İl Kadın Kolları, kalabalık bir grupla Alanya'ya giderek, turizm esnafı ve Alanyalıları ziyaret etti. Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci, CHP'nin Türkiye'nin kurucu gücü olduğunu vurgulayarak, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin projelerinin hayata geçirilmesiyle ülkeye huzur ve barış geleceğini belirtti. Deveci, Alanyalılardan önemli geri dönüşler aldıklarına değinerek, çalışmalarını 24 Haziran'a dek aralıksız sürdüreceklerinin altını çizdi.

GENÇLER KORKUTELİ'DE

CHP Korkuteli Gençlik Kolları üyeleri de, çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Korkuteli'deki CHP'li gençler, ayakkabı boyacısından pazar esnafına, köylülerden eczacılara kadar geniş bir kesimle birebir temas kurarak, CHP'nin ve Muharrem İnce'nin projelerini anlatıyor.

CHP Antalya milletvekili adayları Rafet Zeybek, Sevgi Doğan ve Kemal Bilal Öner, Kepez'deki hurdacı esnafını ziyaret ederek, projelerini anlattı. Zeybek, esnafın sorunlarını çok iyi bildiklerine değinerek, 'Esnafımız, vergi ve kredi borçlarını ödeyemiyor. Sattığı malın yerine yenisini koyamıyor' dedi. Sevgi Doğan ise esnaf ve çiftçinin kazancının, giderlerini karşılayamadığını, ekonomiye duyulan güvenin her geçen gün azaldığını anlattı. Kemal Bilal Öner de çiftçinin üretimde kullandığı mazottan ÖTV ve KDV'yi kaldıracakları, böylece mazotun litresinin çiftçiye 3 liradan verileceğini belirtti ve çiftçilerin tarımsal kredi borçlarının faizlerini silineceğini müjdeledi.

ADAYLAR İLÇELERDE

CHP Milletvekili Niyazi Nefi Kara, adaylar İsmail Hakkı Gül ve Sibel Gezen Muratpaşa'da, Özlem Şahin Serik'te, Aydın Özer ve Tuncay Ercenk Kaş'ta, Cavit Arı, Şengül Yeşildal ve Ali Takavut Alanya'da, Figen Çalıkuşu ve Nazmi Gündüz Korkuteli'de, Nusret Bayar ve Vahap Tuncer ise Demre'de ziyaret ve toplantılara katılarak, vatandaşlara CHP ve Muharrem İnce'nin program, hedef ve projelerini anlattı. (HABER MERKEZİ)