CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ile CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul seçim çalışmaları kapsamında Gazipaşa ilçesini ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı Ömer Güven'in de eşlik ettiği Budak, muhtar dernekleri, Hal Komisyoncuları Derneği, Ziraat Odası, Minibüsçüler Kooperatifi, Kamyoncular Kooperatifi, Atatürkçü Düşünce Derneği, Eğitim-İş ve Eğitim-Sen'i ziyaret etti. CHP heyeti ilgili kesimlerin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu, CHP'nin çözüm önerilerini dile getirdi.

Kahyalar'da kahvehane toplantısı yapan Çetin Osman Budak, AK Parti hükümetini eleştirerek, hükümetin köylüyü de çiftçiyi de esnafı da emekliyi de perişan ettiğini söyledi. Vatandaşların iş, aş, huzur ve insanca yaşamak istediğini kaydeden Budak, 'Bu ülke bu kadar kötü yönetilmeye layık değil' dedi.

Vatandaşlardan CHP ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye destek isteyen Budak, daha sonra Manavgat'a geçti.

KAŞ VE DEMRE'DEKİ ÇALIŞMALAR

CHP Milletvekili Niyazi Nefi Kara ile milletvekili adayı Nusret Bayar, Kaş İlçe Başkanı Mustafa Caner, kadın ve gençlik kolları başkanları ve ilçe yöneticileriyle esnafı ziyaret etti.

CHP milletvekili adayları Rafet Zeybek ve Sibel Gezen ise Aksu ve Kepez ilçelerinde ziyaretlerde buldu. Zeybek ve Gezen, Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız ile birlikte Varsak bölgesindeki esnafı ziyaret etti.

Milletvekili adayları Aydın Özer, Kemal Bilal Öner ve İsmail Hakkı Gül ise sahurda da Kumluca Hali'ne giderek, esnafla bir araya geldi. CHP'li adayla projelerini anlattı.

KORKUTELİ'DE YOĞUN ÇALIŞMA

Milletvekili adayları Cavit Arı ve Özlem Şahin ise İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır'la birlikte Esnaf Odası ve esnaf ziyaretleri yaptı. Yeşilyayla, Yelten, Büyükköy ve Yazır mahallerinde toplantılar yapan CHP'li adaylar, sorunları dinledi. Adaylardan Figen Çalıkuşu, Nazmi Gündüz, Şengül Yeşildal ve Ali Takavüt de Alanya'da esnaf ziyaretleri yaptı, Tosmur pazarında da pazarcı esnafı ve vatandaşlarla görüştü.

Milletvekili adayları Sevgi Doğan ve Vahap Tuncer ise Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin eşliğinde sivil toplum örgütlerini ziyaret etti. Doğan ve Tuncer, Alevi Kültür Derneği, Hacı Bektaş Veli Derneği, Tahtacılar Derneği, Zeytinköy Hacı Bektaş Kültür Merkezi'ni ziyaret eden Sevgi Doğan ve Vahap Tuncer, Kızılarık Mahallesi'nde esnafı da ziyaret etti. (DHA)