AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, seçim çalışmalarına Serik'te sürdürdü. Kadriye, Çakallık, Aşağıkocayatak'ta vatandaşlarla bir araya gelen Köse, Serik Belediyesi tarafından düzenlenen ve 15 bin kişinin katıldığı iftar programının ardından, seçim koordinasyon merkezinde partililerle buluştu. Köse'ye, Milletvekili adayları Kemal Çelik, Esma Balaban Karacan, Belediye Başkanı Ramazan Çalık İlçe Başkanı Hasan Kozan ve partililer de eşlik etti.

Türkiye'de yapılan seçimlere terör örgütlerinin, yabancı ülkelerin müdahale ettiğini belirten Köse, 'Türkiye'nin karşısında olan herkes bir olmuş, seçimleri Ak Parti'nin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kaybetmesi için her yolu deniyor. Bunların tek bir amacı var. Bu bölgede büyük ve güçlü bir Türkiye istemiyorlar. Onlar 2002'den önce olduğu gibi dışa bağımlı, ne söylenirse 'tamam' diyen bir Türkiye istiyorlar. 16 yıldır sürekli büyüyen, nerede bir mazlum varsa yanında olan, nerede bir zalim varsa karşısına dikilen bir Türkiye istemiyorlar' dedi.

Ülkemizdeki 16 yıllık büyümenin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile daha da hızlanacağını belirten Milletvekili Mustafa Köse, 'Türkiye düşmanları Recep Tayyip Erdoğan ile bu büyümenin gerçekleşeceğini gördükleri için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu millet bizim arkamızda olduğu sürece, kimse Türkiye'nin sırtını yere getiremeyecektir. Yeni sistemle, 2023-2053-2071 hedeflerimize daha hızlı ulaşacağız' şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)