SEÇİM çalışmalarına Liman, Hurma, Sarısu Mahalle halkını ve site görevlilerinin sorunlarını dinleyerek devam eden CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, her mahallenin farklı ihtiyaçlara sahip olduğunu söyledi. Göreve geldiğinde bu ihtiyaçları tespit edip karşılayacaklarını belirten Esen, 'Partimiz bana kutsal bir görev verdi. Bu görevi layığıyla yerine getireceğim. Alışılmışın dışında bir belediye başkanı olacağım' dedi.

Vatandaşa ulaşma kanallarının engellendiğine dikkat çeken Esen, 'İnsanlara ulaşmamızı engelleyen bir 'Çin Seddi' kurmuşlar. Bu seddi, medyayı ele geçirerek kurdular. Bu duvarı aşacağız. Peki, nasıl aşacağız? CHP'li belediyeler olarak tevazuuyla, böbürlenmeyerek, halkın parasının hesabını soran ve koruyan bir anlayışla aşacağız. Partimizin belediye başkanlarının hepsi, bulundukları bölgelerde birer Yılmaz Büyükerşen örneği sergileyecektir. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Hedefimiz sadece Konyaaltı'nda yüksek oy almak değil Türkiye geneli yüksek oy almaktır. 1 Nisan'da kazanan biz olacağız!' diye konuştu.

Belediyenin sosyal medya hesaplarını bilgilendirme amaçlı kullanacaklarını söyleyen Esen, 'Bu hesaplarda beni görmeyeceksiniz. Belediyenin sosyal medya hesaplarını vatandaşlarımızı sağlık, sosyal ve kültürel gibi konularda bilgilendirmek için kullanacağız. Örneğin; kansere karşı ne gibi önlemlerin alınabileceği veya atık ayrıştırma konusunda bilgilendirme yapmak gibi. Otobüslerden tutun da tabelalara kadar her yerde görmekten bıktığınız belediye başkanları gibi her yere kendi fotoğraflarımı koyup sizi kendimden bıktırmak gibi bir amacım olmayacak. Bu nedenle belediyenin sosyal medya hesaplarında beni görmeyeceksiniz' dedi. (HABER MERKEZİ)