CHP Konyaaltı Adayı Semih Esen, Konyaaltı muhtarlarını ziyaretlerine devam etti. Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Kıldıran'ın eşlik ettiği ziyaretlerine Altınkum Muhtarı Eyüp Karakaya ile başlayan Esen, sırasıyla Öğretmenevleri Muhtarı Celal Koç, Pınarbaşı Muhtarı Şeref Dikmen, Uluç Muhtarı Mehmet Tutal'ı ayrı ayrı ziyaret etti.

Mahalle muhtarları ile yaptığı görüşmelerde mahallelerin ihtiyaçlarını ve sorunlarını muhtarlardan dinleyen Esen, yeni dönemde tüm bu sorunları periyodik olarak beraber tespit edip beraber çözeceklerini ifade etti. Mahallelerin Pazar yeri, engelli sosyal alanları, düğün salonları gibi taleplerini de alan Semih Esen, mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda ve koordinasyon halinde tüm bu ihtiyaçların giderileceğini kaydetti.

KAHVEDE SOHBET ETTİ

Son olarak eski köy statüsündeki Karatepe Mahallesi'ni ziyaret eden Esen, burada ilk önce Muhtar Hüseyin Yılmaz Gezer'i ziyaret etti. Gezer ile birlikte köy kahvesinde vatandaşla sohbet etme fırsatı bulan Esen merkez mahalleler dışında kalan mahallelerin de gereken hizmeti alacağına vurgu yaptı. (HABER MERKEZİ)