MİLLET İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek CHP ve İyi Parti'nin milletvekilleri, belediye başkan adayları il ve ilçe başkanları ile Porto Bello Otel'de bir araya geldi. Yerel seçime yönelik gerçekleştirilen programa CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın, CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, CHP Antalya Milletvekilleri Rafet Zeybek, Aydın Özer, Cavit Arı, İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Millet İttifakı'nın Antalya ve ilçelerindeki belediye başkan adayları, ilçe başkanları ve yöneticileri katıldı. Muhittin Böcek sadece CHP ve İyi Parti ile değil Antalya'da herkesle ittifaklarının olduğunu söyledi.

Başkan Böcek, 'Saha çalışmalarına tam kadro olarak 14 Şubat Sevgililer Günü'nde başladık. Bugün bir aşkla sevgiyle başladık. Sevgililer gününüz kutlu olsun, Antalyamız mutlu olsun. Bir tarafımda CHP bir tarafımda İYİ Parti, Allah bu birlikteliği bozmasın. Sadece CHP, İYİ Parti değil, Antalya'da yaşayan herkesle ittifakımız var. Biz bugüne kadar kimseyi ötekileştirmedik. 25 yıllık siyasi hayatımda, bugüne kadar kimseyle kurum kuruluşlarla kavga etmeden 19 ilçede en yüksek oyla seçilerek bugünlere gelmiştik. Biz zaten ittifakla bugünlere geldik, bundan sonra da hep birlikte Antalya sevdamızı bütün vatandaşlarımız görecektir' dedi.

19 belediye başkan adayıyla kol kola Antalya'ya hizmet edeceklerini söyleyen Böcek, 'Planlı, kurallı kimlikli kent için geliyoruz. Gazipaşa'dan Kaş'a kadar bütün vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz' dedi. Böcek, Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildiği için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e teşekkür etti.

YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ

CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, uzun zamandır sahada seçim çalışmaları yaptıklarını söyledi. Millet İttifakı'nın 19 ilçede devam ettiğine dikkat çeken Kumbul, 'Önümüzdeki genel seçimlerde Millet İttifakı yapacağımıza ve ülkede hak, hukuk adaleti, demokrasiyi ve parlamenter sistemi tekrar tesis edeceğimizi biliyoruz. Uzun zamandır arkadaşlarımız sahalarda çalışıyor. Bugünden itibaren daha uyumlu daha yoğun bir şekilde, CHP ve İYİ Parti teşkilatlarını sahada çalışırken göreceksiniz. 31 akşamı sandıklarımız tamamen açılıp, sandık sonuçlarımız seçim kurulunda sistemlere girilip Millet İttifakı'nın zaferiyle taçlanana kadar, hep beraber sandıklarımıza sahip çıkacağız' dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın da referandum süreciyle başlayan ittifak birlikteliğin devam ettiğini, Antalya'da da sahaya yansıdığını ifade etti. Toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti.

Deniz TOPKAYA