CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, hem vatandaşla hem de partilileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. CHP Mollayusuf Mahallesi Temsilciliği'nin kahvaltı davetine katılan Esen, partililerle fikir alışverişinde bulundu.

Mahalle Temsilcisi Rıza Turan'ın daveti ile partililerle bir araya gelen Esen; seçim hedeflerini CHP'li mahalle üyeleri ile paylaştı. Esen hem Konyaaltı'nda hem de Büyükşehir bazında parti adına rekor oy almayı hedeflediklerini açıkladı.Gittikleri her yerde ilgi ile karşılandığını belirten Esen, halkın taleplerini dinlediklerini ve bunlarla ilgili çözüm yollarını da anlattıklarını söyledi. Günden güne ilginin arttığını da tespit ettiklerini söyleyen CHP'li Esen, 'Emin adımlarla emin emin geliyoruz' dedi.

Mahalle Temsilcisi Rıza Turan'dan mahalle çalışmaları için destek isteyen Semih Esen, seçimi hep birlikte çalışarak kazanacaklarını söyledi. Seçim sloganı olarak seçilen 'Biz Beraber Yürüyoruz' sloganının, bu seçim çalışmalarındaki en önemli nokta olduğunu belirterek devam eden Esen, hedefe giden yolda partililerden özellikle tam destek istedi. (HABER MERKEZİ)