31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Konyaaltı Belediye Başkan Adayı olan Semih Esen, Arapsuyu'ndaSeçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışını gerçekleştirdi. Yağmurlu havada gerçekleştirilen açılışa CHP Antalya Milletvekilleri Rafet Zeybek, Çetin Osman Budak, Aydın Özer, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, İyi Parti İl Başkanı Ahmet Aydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, CHP Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, CHP Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, il ve ilçe yöneticileri, çok sayıda partili katıldı. CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek'in açılışa katılmaması dikkat çekti.

KADINLAR BAŞ TACIMIZ

Şemsiye altında açılış konuşmasını yapan Semih Esen kürsüye CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ile çıktı. Esen, 'CHP İl Kadın Kolları başkanımız ile kürsüye çıktım. Çünkü kadınlar bizim her zaman başımızın tacı olacaklar. Hem siyaset anlayışımıza hem de belediyecilik anlayışımızda yaptığımız her işin odağında kadınlar yanımızda olacaktır' dedi. Esen kendisine destek veren ve siyaseten eleştiren herkese teşekkür etti.CHP'nin bir neferi olarak her zaman sorumluluğunu yerine getirmeye özen gösterdiğini belirten Esen,'Göreve geldiğimiz zaman zaten CHP ilkeleriyle yönetilen bir belediyede yeni bir heyecanla bayrağı daha yukarı taşımaya.ufku daha da yükseltmeye çalışacağız' dedi. Esen, önemli olan hususun ise, Büyükşehir Belediyesi'nin yeniden CHP Belediyeciliği ile yönetilmesi olduğunu ifade etti.

KAZANAN İTTİFAK OLACAK

İttifak doğrultusunda Konyaaltı ilçesinde aday çıkarmayan İyi Parti'ye de teşekkür eden Semih Esen, seçim sürecince beraber çalışacaklarının altını çizerek kazananın ittifak olacağı vurgusunu yaptı. Sosyal demokratların insanları birbirinden ayırmadığını dile getiren Esen, 'Sosyal demokratlar insanları birbirinden ayırmazlar. Sosyal demokratlar için etnik köken ayrımı yoktur. İnsanın ihtiyaç duyduğu her şeye sosyal demokrasi anlayışıyla karşılamak vardır. Belediyeciliğimizin hakim olacağı temel prensip hizmette eşitliktir. Bu prensibi uygulamak için yıllardır içinde yetiştiğimiz CHP'nin ilkeleri bizi yeterince hazırlamış ve pişirmiştir' dedi.

Konyaaltı için hazırladıkları projeleri ileriki günlerde bir tanıtım toplantısı ile detaylı şekilde anlatacaklarını açıklayan Esen, seçim süreci boyunca herkes ile fikir alışverişinde bulunarak Konyaaltı İlçesi'nin gelişimini herkesle beraber planlayacaklarını söyledi. Deniz TOPKAYA