Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Türkiye'de ve Antalya'da bugüne dek taş üstüne taş koymayan CHP zihniyetinin müzmin muhalefet tavrıyla Ak Parti iktidarı ve Ak belediyelerin icraatlarını körü körüne eleştirip engellemeye çalıştığını söyledi. Muhalefetin 3'üncü köprü, 3'üncü havalimanı Türkiye'nin 'çılgın projesi' Kanal İstanbul'a da karşı çıktığını kaydeden Başkan Sümer, 'Aynı zihniyetin buradaki temsilcileri, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'in çılgın projesine, Antalya'mızın gerdanlığı Konyaaltı'nda yapımına başlanan Boğaçayı, Konyaaltı Sahil ve Kruvaziyer Liman projelerine karşı çıkarak protestolarıyla engellemeye çalıştıklarını zannediyorlar' dedi.

VİZYON YOKSUNU MUHALEFETİ ÜZÜLEREK İZLİYORUZ

Antalya'nın marka değerini yükseltecek bu projelerimizin, ömrünü bilime adamış meslek sahipleri tarafından hazırlandığını, Menderes Türel'in Antalya'daki meslek odalarına projelerle ilgili sunum yaptığına da değinen Rıza Sümer, 'CHP zihniyeti; muhalefet görevinin, iktidarın her hizmetine, kente ve ülkeye yapılan yatırımlara karşı çıkmak, protesto etmekten ibaret olduğunu zannediyor. Antalya kamuoyunun bilgilendirildiği gerçeğini bir kenara bırakarak protesto edilmesi Konyaaltı'nın ve Antalya'nın kalkınmasına fayda sağlayacak bir gösteri değildir. Vizyon yoksunu olanların protestolarını da üzülerek izliyoruz' diye konuştu.

CHP İL BAŞKANI KONYAALTI'NI BAŞKAN BÖCEK'TEN DAHA İYİ Mİ BİLİYOR?

Konyaaltı Sahil, Boğaçağı ve Kruvaziyer Liman projelerimize karşı çıkan protestocu grubun içinde, hiçbir yerel yöneticiyi göremediğini belirten Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, şunları kaydetti: 'Boğaçayı projesi şayet o ezbere protestoda söylenenler gibi olsaydı, o tezlerin az da olsa bir geçerliliği olsaydı, CHP il Başkanının, Genel Başkan Yardımcısının yanında ve hatta en ön safta Konyaaltı'nın yerel yöneticisi, belediye başkanı da olmaz mıydı? Bu protestocular Boğaçayı'nı, sahili, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten daha iyi mi biliyor ki, onun bugüne kadar olumsuz herhangi bir beyanatını duymadığımız projeye karşı çıkıyor? Boğaçayı projesi, bölgenin ve kentimizin marka değerini artırmanın yanı sıra doğayı ve çevreyi koruyup güzelleştiren, doğal hayatı, kuşları, böcekleri olumsuz yönde etkilemeyecek, çılgın olduğu kadar vizyon bir projedir. Projenin Antalya'ya sağlayacağı marka değeri, istihdama ve ekonomiye katkısını protestocu grubun anlayamama sebebi ise, hesaptan anlamamalarıdır. Çünkü hayatları boyunca muhalefetlik yapmış olmaları, böylesine vizyon projeleri anlamalarına engel oluyor.'

(DHA)