ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin eski Başkanı Menderes Türel, yeni saç stili ve kalın çerçeveli gözlükleriyle dikkati çekti

AK Parti Antalya İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya'nın mevcut ve eski milletvekilleri, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Partili ilçe belediye başkanları, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda büyük ilgi toplayan eski Başkan Türel'in yeni saç stili ve kalın çerçeveli gözlükleri dikkati çekti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İbrahim Ethem Taş, konuşmasının büyük bir bölümünde CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i eleştirdi. Böcek'in işçileri işten çıkardığını ve sürdüğünü ileri süren Taş, 'Böcek, ulaşıma yüzde 35, suya yüzde 54 zam yaptı. Boğaçayı'ndaki yosunu temizleyemedi. Bunlar 2 koyuna sahip çıkamaz. Muhittin Böcek, Sahil Yaşam Parkı'nda 35 çam ağacını katletmiş. Geziciler neredesiniz? Bunlar yakmak ve yıkmaktan anlarlar. Partimiz 2023 yılında, Cumhur İttifakı ile yüzde 50 oy oranını geçecektir' dedi. (DHA)